top of page

Här nedan hittar du vanliga frågor och svar. 

VART FINNS NI? 

Vi har vår verkstad och vårt visningsrum i Misterhult som ligger mellan Västervik och Oskarshamn, Kalmar län. Vi tar i dagsläget endast emot bokade besök. Du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en möbel. 

HUR KÖPER JAG EN MÖBEL AV ER? 

Om du vill köpa en renoverad möbel  så kontaktar du oss. Du kan boka tid och komma till Misterhults prästgård för att titta på möbeln i vårt visningsrum, och du kan köpa och hämta den på plats. För tillfället erbjuder vi tyvärr ingen hemleverans.

HUR BETALAR JAG? 

Vi använder oss i dagsläget främst av överföring via Swish. Om du inte har möjlighet att betala via Swish så går även kontanter bra. 

HUR FUNGERAR DET MED HEMLEVERANS? 

För tillfället erbjuder vi tyvärr ingen hemleverans. Endast hämtning av köpare gäller. Vi finns i Misterhult, Oskarshamns kommun. 

HAR NI NÅGON FYSISK BUTIK? 

Nej, i dagsläget har vi ingen ”vanlig” butik. Vi har ett visningsrum i prästgården där du som kund kan komma och titta på de möbler som är renoverade och finns till salu. Kontakta oss för att boka besök. 

HAR NI NÅGON WEBBSHOP? 

Nej, vi har ingen webbshop. Du kan följa oss på våra sociala medier, där vi främst på Instagram lägger upp före och efterbilder på möbler till salu, kundbeställningar och möbler som går att förboka. Om du är intresserad av att köpa eller att förboka en möbel så kontaktar du oss. 
Klicka på länken för att komma till vår Instagram 

https://instagram.com/prastgardensmobler?igshid=1codwg507vcey


Vi finns även på Facebook: prastgardensmobler 

HAR NI ÖPPET KÖP ELLER ÅNGERRÄTT? 

Nej, alla möbler är unika och äldre och säljes i befintligt skick. Vi uppmanar dig som kund att vara helt säker på ditt köp då vi inte tar tillbaka någon möbel. 

INFORMATION OM REKLAMATION.

Våra möbler är äldre - ibland mer än 100 år gamla. Dem är använda olika mycket och har sin historia.  Vi renoverar dem inte för att dem ska se ut som nytillverkade möbler. Är det större skador på möbeln så lagar vi dessa så gott det går, men små ytliga märken, kan finnas kvar på möblerna. Det går inte att reklamera en möbel pga dessa märken. 
Äldre möbler är inte perfekta, dem kan vara lite sneda, någon dörr kan vara lite trög, en spegel kan vara lite fläckig osv. Detta är charmen med äldre möbler och det är det som gör dem unika.  Många av dem är byggda för hand - äkta hantverk!
 Är det några större ”fel” som avsevärt påverkar funktion eller utseende så kommer dessa att nämnas i annonsen eller till dig som köpare innan köp. 
Om du bokat hemleverans, och något skulle hända med möbeln under leveransen till er adress, att den tex blir skadad ( har aldrig hänt hittills) så står vi för att lösa det på bästa sätt alternativt att du får pengarna tillbaka. Efter att möbeln burits in i ditt hem, övergår ansvaret till dig som köpare. 
Vid fler funderingar - kontakta oss

HUR GÅR DET TILL OM JAG VILL FÖRBOKA EN MÖBEL? 

På vår Instagram så hittar du möbler som väntar på renovering under ” Förboka ”. Om du ser en möbel du är intresserad av så kontaktar du oss. Vi kommer överens om vilken färg du vill ha , om du vill göra om möbeln på något sätt , och om du vill byta till andra beslag. Vi återkommer sedan med ett pris. Vill du boka möbeln så renoverar vi den så som du vill ha den och återkopplar under renoveringens gång. När möbeln är färdig får du som kund välja om du vill hämta den eller om du vill boka leverans. (Vi kör dock inte till hela landet så hör med oss om vi kör till din ort innan beställning om du vill ha leverans)
Observera: Inget öppet köp eller ångerrätt. 

Länk till vår Instagram

https://instagram.com/prastgardensmobler?igshid=1codwg507vceyKontakta oss vid fler funderingar. 

Vanliga frågor: Vanliga frågor
bottom of page